Vår gemenskap

Följ oss på Instagram

Tagga dina vigubilder med @vigurf eller #vigurf så kan vi dela dina bilder och sprida viguglädjen och äventyren till alla följare. 

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ha koll på det senaste vi har på gång! Där publiceras evenemang så du lätt kan följa med vad som är aktuellt och pricka in det i din kalender!

Vigu rf:s grupper på Facebook

Välkommen med i Vigu rf:s temagrupper på Facebook!

Månadens tur
Månadens tur är en grupp av Vigu rf för turglada medmänniskor. Syftet är att skapa ett forum där man lätt kan hitta turkompisar åt sig, inspiration till tur och förstås inspirera varandra. Det kan vara allt från svamp- och grilla sojakorv-tur till två veckor i Sarek eller alpklättringstur.

Vigu rf pryltorg
Denna prylgrupp är avsedd för Vigu rf-medlemmar och deras vänner. I gruppen kan du sälja, köpa, låna och/eller skänka friluftsprylar.

Vigu-Nisses klimatklubb
En grupp för att diskutera och dela ideér om hållbar utveckling och ekologiska lösningar samt om hur vi kan påverka omgivningen och naturen på ett positivt sätt. Fritt fram att diskutera och fundera över miljövänliga val i vardagen, på tur och på jobbet.

Mini-Vigu
En grupp för viguiter med barn där vi diskuterar och byter erfarenhet om friluftsliv med barn. Diskussionen är öppen och gruppen är också ett ställe där vi kan byta, sälja eller låna prylar som har med barn och uteliv att göra.

Vigu rf Österbotten
Vigu rf Österbotten samlar alla som är intresserade av friluftsliv.

Vigu Äventyrsspeccare
Syftet för denna grupp är att samla ihop våra supergäng och dela kunskap, idéer, och erfarenheter mellan ”äldre” och nyare! Sällskap för KTO-övningar, möjliga uppdrag på kommande etc… Välkomna med!

Vigu MTB brakelcyklister
Gruppen för dig som terrängcyklar eller vill terrängcykla! Här kan vi hitta sällskap att brakelcykla eller snacka cykling överlag!

styrelsen@vigu.fi
FO-nummer 2577541-9